🔍🔎🔍🔎🔍🔍🔎🔍🔎🔍🔎🔍🔍🔎🔎🔎🔍🔍🔎🔎

Forever home gezocht!

Odin zoekt z’n gouden mand.

Odin (Jelke Gemma van Goeden Huize) is met z’n 7 maanden een imposante verschijning. Hij is één brok kracht en vitaliteit!

Hij is helaas weer bij ons terug gekomen en nu zoeken we een blijvende, fijne plek voor hem. Hij heeft een vrolijk karakter en is erg enthousiast om dingen te doen. Paarden vind hij erg spannend, katten beginnen interessant te worden, maar gaat nog goed.

Buiten is hij nieuwsgierig en vriendelijk naar andere honden maar hoeft er niet zo nodig mee te spelen. Wel met eigen honden. Hij kan goed loslopen, want hij houdt je goed in de gaten en wil graag de bal apporteren. Hij heeft een hoge werkdrift. Sinds kort doen we samen detectie en dat vind hij heel leuk.

Hij kan rennen als een kanonskogel en wordt al een knap grote jongen, schofthoogte nu ca. 60 cm   Hij kan wel wat lomp en onbesuisd zijn. Kleine kinderen kan hij door z’n lompheid  ondersteboven lopen.  Hij is waaks, maar niet overdreven.

Het enige wat hij echt niet leuk vind, is als hij alleen is en wordt opgesloten. Geen kennelhond dus. Hij blijft graag bij z’n baas. In huis is hij dan ook een echte kroelkip, die graag aan je voeten of naast je op de bank ligt.

Als het kon, hielden we deze kanjer zelf, maar 4 mechelaars is voor ons echt teveel. Het mooiste voor Odin zou iemand alleen of een stel zijn, wel met ervaring met het ras, waarvan er (bijna) altijd iemand thuis is. Iemand die kan genieten van deze fantastische, mooie hond en met hem gaat trainen in de sport.

Bloedlijnen: BNN 5787
Niet voor handelaren.
Voor meer info kunt u reageren via het contactformulier of via tel. 06-17865068